Agri Tocan

Manipulare si conditionare

Echipamentele pentru manipularea si conditionarea cerealelor comercializate de compania noastra sunt de cea mai buna calitate, fiind produse in tari cu o traditie indelungata in domeniu (Finlanda si Danemarca), acest fapt garantand calitatea superioara a acestora.

Gama completa de echipamente include: transportoare pneumatice, suflante pneumatice, elevatoare , conveioare, selectoare cereale, uscatoare cereale, masini pentru tratat samanta, rachete aerare cereale, ventilatoare centrifugale pentu aerare silozuri sau magazii de cereale.

Controlul calitatii cerealelor

Agri Tocan furnizeaza gama completa de echipamente necesare determinarii caracteristilor cerealelor dumneavoastra: umidometre cereale pentru bob intreg sau proba macinata, sonde prelevat probe cereale, sonde de temperatura ,site de laborator, divizoare pentru cereale, balante laborator, etc.

Produsele sunt de cea mai inalta calitate fiind importate de la furnizori de prestigiu din Finlanda, Danemarca si Franta.

Spatii stocare cereale

Agri Tocan ofera solutii de depozitare personalizate pe structura fiecarei ferme, tinand cont de capacitatea de productie, amplasamentul si conditiile pedo-climatice aferente exploatatiilor agricole.

Una dintre solutiile inovatoare propuse de Agri Tocan fermierilor romani, o reprezinta corturile agro-industriale cu dubla functie: depozitarea cerealelor imediat dupa recoltare sau stocarea utilajelor agricole pe perioada iernii.

Solutia pe termen lung agreata de fermierii romani o reprezinta silozurile metalice pentru cereale, pe care societatea noastra le furnizeaza cu sprijinul unuia dintre cei mai mari producatori din Europa, astfel silozurile beneficiind de o durata medie de utilizare de circa 30 de ani.